تبلیغات
مقالات و اطلاعات ورزشی - علت خستگی در ورزش
مقالات و اطلاعات ورزشی

مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 30 آذر 1390

علت اصلی خستگی ورزشكاران در زمان انجام ورزش، ترشح اسید لاکتیک در عضلات است. آشامیدن آب یك ساعت پیش از ورزش و در هنگام ورزش تولید اسید لاكتیك را كاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از “مینا شریفی” كارشناس ارشد تربیت بدنی، از آنجایی كه هرچه میزان تولید اسیدلاكتیك در بدن بیشتر شود فرد بیشتر احساس خستگی می‌كند لازم است ورزشكاران در هنگام ورزش آب بنوشند. همچنین مصرف كربوهیدرات‌ها كه باعث افزایش ذخایر گلیكوژنی بدن و تولید انرژی بیشتر در بدن می‌شود به كاهش تولید اسیدلاكتیك كمك می‌كند. كربوهیدارت‌ها در نان، بیسكویت، برنج، سیب زمینی و ماكارونی یافت می‌شود.
تغذیه در ورزش حرفه‌ای ازاهمیت بسیار بالایی برخورداراست،ورزشكاران‌ به خصوص نوجوانان باید از مواد پروتئینی به میزان كافی زیرنظر مربیان خود استفاده كنند. كمبود پروتئین در ورزشكاران باعث آتروفی (عضله سوزی) و به لاغر شدن ورزشكار و توان جسمی كمتر در هنگام ورزش منجر می‌شود. اما مصرف مواد پروتئینی قبل از انجام فعالیت ورزشی موجب تشنگی ورزشکار خواهد شد. پروتئین در موادغذایی نظیر گوشت، مرغ و لوبیا وجود دارد.

ورزشكاران بخصوص كسانی كه بصورت حرفه‌ای به ورزش می‌پردازند باید مصرف چربی و پروتئین را در هنگام مسابقات كاهش دهند و بامشورت مربیان خود مواد كربوهیدراتی بیشتری استفاده كنند و در حین انجام فعالیت ورزشی به صورت جرعه جرعه و به دفعات آب مصرف کنند. نوشیدنی که در حین ورزش مصرف میشود بهتر است مقدار کمی (و نه خیلی زیاد) شیرین باشد. 




برچسب ها: علت خستگی در ورزش، کیوکوشین ماتسوشیما استان مرکزی،
ارسال توسط حسن رضایی
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin

ماتسوشیما مرکزی